En konfliktfri hverdag er tættere på end du tror

vejl-1

Familierådgivning med enkle redskaber

En konfliktfri hverdag er med familierådgivning tættere på end du tror. Du får enkle redskaber til at forebygge konflikter og skabe skabe en glad hverdag med børnene.

Min erfaring er, at hverdagen ikke behøver at være præget af stress og konflikter, hvis forældrene lærer, hvordan de kan hjælpe børnene.
Det gælder også børn med diagnoser bl.a. ADHD, autisme eller funktionsnedsættelse, børn med kolik, børn, der er adopteret og ikke mindst børn, der er født for tidligt.

vejl-3

Familier med trivsel

Løsningen hedder familier med trivsel. Her får de voksne redskaber til at kommunikere hensigtsmæssigt, så alle bliver set, hørt og forstået, og samværet bliver præget af samarbejde og trivsel.

Jeg hjælper forældre med at skabe bedre trivsel i familien. Mere samarbejde og glæde. Mindre stress og færre konflikter. Jeg bruger Marte Meo metoden og nettet i min familierådgivning.

vejl-2

Hjælp til små og store

Jeg hjælper dig med at forebygge konflikter og skabe en glad hverdag med børnene. Dine egne børn. Andres børn. Tidligfødte spædbørn. Kolikbørn. Børn og unge med sindslidelser eller adfærdsforstyrrelser såsom autisme og ADHD. Adoptivbørn. Urolige børn.

Eller helt almindeligt velfungerende børn, der bare ikke vil spise, eller som ikke er til at jage i seng. Overalt, hvor du har noget på spil sammen med andre mennesker, kan Marte Meo løse op for knuderne.

Timepris for familierådgivning

Min timepris for familierådgivning er kr. 1.000,00. Kontakt mig for en uforpligtende samtale eller tilbud.

Du kan ringe til mig
28 70 79 59